La Policia Local fa prevenció de l’assetjament entre iguals a les escoles

415

La Policia Local de Martorell fa prevenció de l’assetjament entre iguals a les escoles del municipi. És el primer any que es fa aquest taller amb l’objectiu d’ajudar a prevenir casos de bullying i cyberbullying. Els agents donen a conèixer a l’alumnat el risc que suposa un mal ús de les noves tecnologies i, en especial, de les xarxes socials.

A les sessions es parla sobre l’assetjament escolar, el significat de bullying, cyberbullying i els diferents rols que hi ha a l’assetjament. També se’ls dona eines per ajudar a identificar els diferents casos d’assetjament i que siguin capaços d’empatitzar amb les víctimes de l’assetjament, a més de saber dir no davant de la pressió grupal, detalla Mohamed Bouachmir, un dels agents policials encarregat d’impartir les sessions.

Mohamed Bouachmir, agent Policia Local Martorell

Aquests tallers s’han fet a totes les classes de 5è de Primària de les escoles martorellenques, i a més, als de 6è de Primària de les escoles Els Convents i Lola Anglada, a petició d’aquests centres. També s’han impartit sessions als alumnes de 1r d’ESO de tots els centres, a més dels de 2n d’ESO de l’Institut Maria Canela.