La Policia Local posa en marxa la Campanya de Nadal de Seguretat als Comerços

696
Campanya Nadal Seguretat Comerços

La Unitat de Proximitat de la Policia Local de Martorell ha posat en marxa aquest dimecres la Campanya de Nadal de Seguretat als Comerços. Els agents visiten i distribueixen entre els botiguers de la població un díptic informatiu sobre les mesures per prevenir robatoris. També amb informació pràctica sobre com s’ha d’actuar en cas de ser víctima o presenciar un fet delictiu.

Durant els dies festius de Nadal, l’activitat comercial s’incrementa notablement, per tant, la Policia Local considera que és un període de risc en la comissió de delictes i és per aquest motiu que intensificarà la presència, especialment en horari comercial. L’objectiu és millorar la percepció de seguretat entre la ciutadania i els botiguers.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Lluís Sagarra, diu que “bàsicament són consells respecte als sistemes d’alarma i tancament, altres sistemes de seguretat, els diners de la caixa i què fer en cas d’incident. Amb això volem ajudar el nostre comerç a afrontar aquesta campanya de Nadal de manera que sigui segura i profitosa”.

Lluís Sagarra, regidor Seguretat Ciutadana i Mobilitat

“En aquesta campanya també posem les dades de contacte amb un WhatsApp especial (667 802 023) i un correu electrònic de la Unitat de Proximitat (proximitatpolicialocal@martorell.cat), així com el telèfon de la Policia Local (93 775 07 83) i el 112 d’Emergències. Es tracta d’estar connectats per si, malauradament, hi ha algun incident. Esperem que tot plegat serveixi perquè la campanya de Nadal del nostre comerç vagi el millor possible”, afegeix Sagarra.