La Residència Sant Joan de Déu convoca el 4t Concurs de Dibuix Infantil en línia

204

La Residència Sant Joan de Déu de Martorell torna a organitzar el Concurs de Dibuix Infantil, que ja arriba a la seva 4a edició. L’activitat s’inclou dins el programa d’actes de la Setmana Gran de la Residència, que se celebrarà de l’11 al 16 d’octubre.

A través de les xarxes socials de la pròpia residència, tots aquells infants que hi vulguin participar, entre 3 i 12 anys, hauran de pujar la seva creació a Instagram o Facebook i etiquetar la Residència Sant Joan de Déu amb el hashtag #concursdibuixRSJD.

L’educadora social de la Fundació Sant Joan de Déu, Mónica Salgado, detalla que “volíem seguir mantenint aquesta tradició i per això aquest any farem el concurs en línia. La data límit per participar-hi és el 15 d’octubre. L’endemà, el jurat del certamen anunciarà els guanyadors en un directe d’Instagram, a les 11.00h del matí”. És important que els participants tinguin públics els seus perfils a les xarxes durant els dies de participació i especifiquin la seva edat en el dibuix.

Mònica Salgado, educadora social Residència Sant Joan de Déu

La temàtica escollida en aquesta edició del concurs és la família, ja que “durant aquest any i mig, la família ha estat un pilar fonamental. A més, creiem que professionals i residents formem la nostra pròpia família. Volem que els nens i nenes de Martorell ens puguin explicar com és la seva”, comenta Salgado.

Mònica Salgado, educadora social Residència Sant Joan de Déu

A banda del Concurs de Dibuix Infantil, la Setmana Gran de la Residència tornarà a reprendre part de la seves activitats habituals, però amb algunes adaptacions a la situació sanitària. L’objectiu és “intentar anar tornant a la normalitat, poc a poc. Esperem reprendre la programació habitual l’any vinent i que la gent del poble pugui apropar-se a la Residència en una setmana tan especial”, menciona Salgado.