La reurbanització de la plaça Germanes Maestre, carrers Revall i Pere Puig avança a bon ritme

1171

Les obres de reurbanització de la plaça Germanes Maestre i els carrers Revall i Pere Puig avancen a bon ritme, segons ha comprovat l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, acompanyat de tècnics de Serveis Municipals. L’objectiu dels treballs és repavimentar la zona i fer-la de prioritat invertida per millorar-hi la mobilitat dels vianants.

“No deixa de ser una continuació de la feina que ja vam fer, fa un temps, al carrer Anselm Clavé, l’objectiu global de la qual és transformar i millorar tots els carrers de la Vila”, ha afirmat l’alcalde Xavier Fonollosa.

“Ens vam marcar uns terminis exigents i els estem complint amb escreix. Pràcticament hem conclòs la urbanització de tots els carrers del barri de la Vila de Martorell”, ha afegit l’alcalde.

Els carrers Revall i Pere Puig es converteixen en carrers amb prioritat invertida, eliminant les voreres clàssiques, amb un paviment únic i amb un enllumenat més correcte per tal de millorar-hi l’accessibilitat i la mobilitat de les persones, ha detallat Fonollosa.

També s’està arranjant i reordenant la plaça Germanes Maestre, amb terrasses, perquè esdevingui una zona de lleure per als infants i la resta de la gent del barri.

Aquesta reurbanització està inclosa dins del marc de la Llei de Barris i subvencionada per Generalitat de Catalunya.