La temporada de bany a la Piscina Municipal d’Estiu comença aquest dissabte

536
Mulla't per l'Esclerosi
Piscina Municipal d'Estiu

Aquest dissabte, 8 de juny, s’estrena la temporada de bany a la Piscina Municipal d’Estiu del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES), que es perllongarà fins al 8 de setembre. L’horari serà de dilluns a diumenge, 10.00 a 20.00h. La instal·lació compta amb un vas d’aigua gran amb diferents fondàries, un d’infantil i vestuaris adaptats. És un equipament cardioprotegit i accessible per a esportistes i espectadors amb mobilitat reduïda.

L’abonament infantil (de 5 a 14 anys) té un preu de 35 euros; l’abonament jove és de 50 euros (de 14 a 25 anys); l’adult de 75 euros (de 26 a 64 anys); l’abonament de gent gran és de 25 euros (+ de 64 anys) i el familiar costa 100, que inclou tots els membres de la unitat familiar (pares i/o mares, i tots els fills/es menors de 18 anys).

Les persones que vulguin contractar l’abonament, poden dirigir-se a les oficines del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM). Es recomana fer-ho amb antel·lació al dia de l’obertura. Les oficines d’atenció a l’usuari estan ubicades al: Complex Esportiu la Vila (c. de Mestres Gomila i Reniu), Centre Integral d’Esport i Salut (c/ Gelida s/n), Oficines d’Atenció de la Vila (Pl. de la Vila, 27) i al Complex Educatiu (c/ Josep Tarradelles, 11).

El tècnic d’Esports i responsable del CIES, Guillem de Masramon, comenta que “ara mateix hi ha gairebé unes 500 persones abonades. Recomanem enèrgicament que la gent s’hi aboni i que ho faci amb antelació, si pot ser abans que la piscina estigui oberta per tal d’evitar cues”. El tècnic assegura que “portem setmanes planificant l’obertura de la piscina, arreglant el que estava malmès, lògicament pel gran ús que té l’equipament, i acabant de donar-li el toc d’imatge. L’aigua està espectacular i fa ganes d’entrar-hi”.

Guillem de Masramon, responsable CIES

Els usuaris que ja hagin gaudit d’un abonament per a la piscina d’estiu amb anterioritat, poden renovar-lo fàcilment per a aquesta temporada a través del següent enllaç. I els usuaris actius que durant tot l’any fan ús del Complex Esportiu La Vila o del CIES ja tenen inclosa en la taxa el servei de piscina d’estiu, i per tant, no cal que adquireixin cap abonament extra. Només han de presentar el seu carnet del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) cada cop que vulguin accedir a la piscina d’estiu i sempre en els horaris d’obertura de l’equipament.

La Piscina Municipal d’Estiu “és una de les millors que hi ha per la zona, doncs som referència i molta gent ens ho comenta. Hi tenim dos vestuaris femení i masculí, a més dels adaptats, una gran explanada de gespa amb algunes zones cobertes amb ombra i d’altres per prendre el sol. La piscina és de les més grans, amb un tobogan gegant per a infants i adults, un parc infantil i zona de picnic. El Restaurant Aqqua ens facilita una guingueta per poder comprar menjar o beguda. Intentem fer arribar aquest servei a la màxima gent possible perquè el gaudeixin i defugin de la calor durant l’estiu”, indica.

Guillem de Masramon, responsable CIES

El tobogan estarà actiu de dilluns a divendres, de 16.00 a 19.00h. Els caps de setmana romandrà obert d’11.00 a 13.30h i de 16.00 a 19.00h. A partir del 24 de juny, l’horari del tobogan passarà a ser el mateix durant tota la setmana: d’11.00 a 13.30h i de 16.00 a 19.00h.

A més, Guillem de Masramon subratlla que, durant l’estiu, la Piscina Municipal acull alguns esdeveniment especials, com el Dia Internacional de Ioga amb una classe a l’aire lliure, el 21 de juny, o el ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’, el 14 de juliol, amb una classe d’ aiguagym per dinamitzar l’ambient, un salt simultani dels participants, i marxandatge solidari amb la Fundació d’Esclerosi Múltiple.

Guillem de Masramon, responsable CIES

Utilització Piscina Municipal d’Estiu