La Trobada de Tardor de la Gent Gran de diumenge batrà rècords d’assistència amb 1.500 persones

617
Trobada de la gent gran. Fira de Primavera 2023

La Trobada de Tardor de la Gent Gran d’aquest diumenge 19 de novembre a Ca n’Oliveres ha tancat el període d’inscripcions assolint la xifra topall de 1.500 assistents, rècord de l’esdeveniment. El dinar de germanor i les actuacions musicals del Grup de Gent Gran de La Vila i de la formació Corxet en seran els actes principals. L’Ajuntament facilitarà un transport gratuït i adaptat des de diferents punts de Martorell, incloses les quatre residències de la gent gran que hi ha al municipi.

La jornada es posarà en marxa, pels volts de les 11.00h, amb l’obertura de portes, acompanyada de música ambient. L’alcalde, Xavier Fonollosa, la regidora de Gent Gran Montserrat Salas i resta d’equip de govern els donaran la benvinguda i faran un parlament de benvinguda. Qui vulgui, podrà participar en un photocall.

Tot seguit, pels volts de les 14.00h, a la Nau 1 es repartirà el dinar per a tota la concurrència, consistent en una fideuà, botifarra amb guarnició, postres, beguda i cafè. Per amenitzar la sobretaula, cap a les 15.30h hi haurà una actuació musical “a càrrec del Grup de Gent Gran de l’Esplai La Vila. Sota la direcció de la Laura Capellán, interpretaran un repertori de cançons populars i havaneres”, explica la regidora de Gent Gran de l’Ajuntament, Montserrat Salas.

Montserrat Salas, regidora de Gent Gran

Els participants rebran un obsequi de l’organització abans de la cloenda i el ball, a la Nau 2. El grup Corxet, que ja havia estat present un parell de vegades en aquest esdeveniment, posarà les notes musicals. “Esperem que el gaudeixin molt, ja que ho organitzem amb totes les ganes i pensant en ells”, diu la regidora.

Montserrat Salas, regidora de Gent Gran

Trobada Tardor Gent Gran. Foto: Dani Garrido

Transport públic, gratuït i adaptat per arribar a Ca n’Oliveres

Des de les 10.30h del mateix diumenge, l’Ajuntament habilitarà un sistema de transport gratuït i adaptat que connectarà diversos punts de la població -inclosos els accessos a les quatre residències de la gent gran- amb Ca n’Oliveres.

Enguany, com a novetat, s’ha produït la cancel·lació del pas per Can Cases. Les parades seran la plaça de Santa Anna; l’estació de Martorell Enllaç; la plaça del Vi; l’Avinguda del Camí Fondo (Residència de Sant Joan de Déu); la plaça de les Cultures; la porta de l’Esplai de la Gent Gran de Buenos Aires; la Residència Anoia; la plaça del Portal d’Anoia i el carrer de Montserrat (cantonada amb el carrer de Gomis).

Montserrat Salas, regidora de Gent Gran

Salas es mostra satisfeta que, dies abans de l’esdeveniment, ja s’hagin esgotat les 1.500 invitacions gratuïtes que es posaven a disposició als equipaments municipals. “La gent gran en té moltes ganes”, destaca, i afegeix que “per qüestions logístiques i relacionades amb el càtering s’han hagut de tancar ja les inscripcions en 1.500 persones”.

Montserrat Salas, regidora de Gent Gran

Salas conclou que “des de l’Ajuntament ens omple de satisfacció veure la resposta d’aquest col·lectiu, que sempre és molt agraït i que quan se’ls ofereix alguna cosa sempre s’apunten i fan que l’acte sigui un èxit”.