L’absolut masculí de waterpolo del CN Martorell guanya per tancar la primera fase de lliga

632
CN Martorell

L’absolut masculí del Club Natació Martorell va imposar-se dissabte al CN Tàrraco (14-10) en l’última jornada de la primera fase de la lliga. Amb aquests dos punts, els martorellencs són tercers i no podran lluitar pel títol de lliga.

L’equip va oferir una imatge més contundent a la primera meitat i van cedir més terreny a la segona, però van assegurar-se dos punts que els han confirmat en la tercera plaça. Per a l’entrenador martorellenc, David Torilo, el partit de dissabte va deixar veure dues cares i explica que encara tenen marge de millora

David Torilo, entrenador absolut masculí CN Martorell

Els martorellencs han quedat tercers i malgrat no poder lluitar pel títol de lliga i l’ascens, lideraran el playoff dels equips des de la tercera fins la desena posició.

Un punt que no els salva

El primer equip del CF Martorell va sumar un punt contra l’Atlètic Sant Just (2-2) però ha confirmat, finalment, el descens a Segona Catalana. Aquest descens haurà de confirmar-lo la Federació Catalana de Futbol (FCF), que fa unes setmanes va plantejar la possibilitat d’anul·lar els ascensos i els descensos aquesta temporada.

En el partit d’ahir al migdia, l’Atlètic Sant Just va tenir la possessió en els primers minuts i a tots dos conjunts els costava crear perill, però les primeres aproximacions van ser per als blanc-i-vermells, que ho van aprofitat en un còrner per avançar-se en el marcador, a través de Pau Hernández. En els primers minuts de la segona meitat, els de Nualart van aconseguir la tranquil·litat amb el gol de Martí Rafanell i tot i que van encaixar dos minuts després, van ser capaços d’aguantar el resultat curt gran part del partit.

Quan semblava que la victòria estava a tocar, els visitants s van afanyar a escurçar distàncies. Primer Toni, a la sortida d’un còrner, i després Picón, que va marcar el gol de l’empat en l’últim minut i només va permetre als martorellencs sumar d’un en un. Amb aquest empat, els de Nualart confirmen el seu descens a Segona Catalana, i és que amb només un partit per disputar-se, són a quatre punts de la permanència.

En clau femenina, el primer equip del Club de Futbol Martorell va perdre contra el FC Levante Las Planas (1-0) i segueix cinquè per la cua, molt a prop dels llocs de perill i a quatre jornades perque acabi la lliga.

En handbol, derrota del primer equip masculí del Club Handbol Martorell contra el Lleida Pardinyes (33-22). Amb aquest resultat davant els lleidatans, els groc-i-negres acaben el seu camí en la Copa de Primera Catalana.