L’actuació de Los Manolos segella una Festa Major que ha tornat dos anys després

378

Els tres dies de la Festa Major de Martorell 2021 han acabat aquesta nit amb el concert del grup Los Manolos al carrer Josep Vilar. La rumba catalana que ha dut el grup català a més de 500 espectadors ha suposat el final de festa d’unes celebracions que s’han adaptat a les restriccions per la pandèmia. La Festa Major ha tornat a Martorell dos anys després que se celebrés la darrera edició i ha comptat amb activitats per a totes les edats i de tots els tipus.

Avui, l’activitat s’ha concentrat durant tota la tarda al carrer Josep Vilar. L’espectacle Big Chicken de la companyia Xiula, que s’ha dirigit als més menuts, ha entretingut durant una hora i mitja uns 500 espectadors. Els infants i les seves famílies han vibrat amb una actuació on han interactuat amb els artistes (sempre seguint les normes establertes en les actuacions a l’aire lliure) i han cantat les cançons que han proposat el quartet barceloní.

I abans de sopar, la companyia Anna Confetti ha actuat amb A la fresca, una actuació davant d’unes 120 persones a la gespa del Complex Esportiu Torrent de Llops. Les tres protagonistes han fet riure el públic des de ben aviat, quan ja han mostrat, de manera còmica, els seus problemes amb una cadira gegant.

Aquest ha estat el preàmbul de l’actuació reina de la nit, la del grup Los Manolos, també al carrer Josep Vilar. El grup català ha ofert la seva rumba als més de 500 martorellencs que hi han assistit. Mentrestant, a la pista jardí El Progrés s’hi ha representat la pel·lícula Aves de presa i ha estat l’última de les funcions del cap de setmana llarg de Festa Major de Martorell.