Més de 400 futbolistes en el torneig de clausura del curs de l’Associació Esportiva Martorell

2350

El torneig de futbol sala de clausura de la temporada 2016-2017 de l’Associació Esportiva Martorell ha reunit uns 420 participants i ha tancat el curs amb partits per a totes les edats. Amb 34 equips, de 8 clubs diferents, la competició ha servit per fer una trobada d’equips de les categories prenjamí, benjamí, aleví i infantil

En categoria prebenjamí, el Collbató va guanyar a l’AE Martorell per 3-1 a la final. En el grup groc, el Manresa va vèncer a l’Esparreguera en una final ajustada (3-2).En aleví, el duel gavanenc del grup vermell es va resoldre amb triomf per al Gavà davant el Salvador Lluch (2-1). En el grup verd, que va disputar tots els partits dissabte, es va proclamar vencedor l’Abrera davant el Manresa (1-0).

Diumenge va ser el torn per a dos grups d’infantil i l’últim d’aleví. En el grup aleví taronja, l’AE Martorell C va guanyar el toirneig a l’Esparreguera B, amb un resultat de 3 a 0. En el cas del grup infantil marró, l’AE Martorell també va arribar a la final, però va caure 1-3 davant el Gavà. I la darrera final també va tenir un color martorellenc molt marcat. L’AE Martorell va perdre per un igualat 3-2 davant L’Hospitalet Bellsport i no va poder aconseguir la segona final de la jornada.

Les IEM han viscut altres competicions, aquest cap de setmana, com el pas de grau dels atletes de judo. el gimnàs va ser l’escenari on lels judoques més joves van examinar-se per passar de nivell el proper curs. L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, així com altres regidors de l’equip de govern van ser present en les demostracions dels esportistes.

Per altra banda, el Club de Futbol Martorell també va celebrar el torneig de clausura de la temporada, una cita per a categories aleví, infantil i cadet.