Ca n’Oliveras rugeix amb la 2a Trobada Motera i el 3r aniversari de Motards Martorell

3494
3r aniversari Motards Martorell
3r aniversari Motards Martorell

Germanor i passió per les dues rodes és el que s’ha respirat, aquest matí a Ca n’Oliveras, a la 2a Trobada Motera i el 3r aniversari de Motards Martorell, que han reunit prop de 400 assistents. La festa ha comptat amb espectacle country, actuacions musicals, parades amb marxandatge custom, esmorzar, sortejos i un homenatge als motoristes accidentats a la carretera.

Customs, motos de carretera, trails, scooters o trickes de tres rodes, han estat alguns dels exemplars que han lluït a la concentració els participants, que han arrencat el dia amb un esmorzar popular a base de botifarra, cansalada i beguda. Entre converses, han pogut tafanejar i comprar als estands de roba, artesania, complements i bijuteria a l’estil american way of life, i gaudir de balls country amb grups de Martorell, Barcelona i Sant Feliu de Llobregat.

El president de Motards Martorell, Pep Solà, ha quedat satisfet amb l’èxit de convocatòria, ja que cada any sumen més adaptes a la cita. “La moto enganxa per la germanor que es crea entre tots. Si em trobo un motard a la carretera no tindré problemes en convidar-lo a casa perquè sé que no hi tindré cap problema, això és el que fa gran aquest món. Ens agrada adoptar el rol de rudes però és tot façana”.

Pep Solà, president Motards Martorell

El moment més emotiu de la vetllada ha estat l’homenatge als caiguts a la carretera amb un minut de silenci i una versió de Who wants to leave forever de Queen, a càrrec del cantant i guitarrista Joan Sainz. Els membres de Motards Martorell han encès espelmes i han fet ressonar els motors de les seves motos en senyal de dol.

3r aniversari Motards Martorell
3r aniversari Motards Martorell

L’alcalde Xavier Fonollosa, acompanyat dels regidors Lluís Amat, Míriam Riera i Albert Fernández, ha donat la benvinguda als presents i ha agraït la feina dels membres de l’associació. “Sou una de les entitats més agraïdes i participatives. Nosaltres a Martorell tenim la sort de comptar amb aquestes instal·lacions de 5.000 metres quadrats i volem que les entitats de Martorell les facin servir. Motards Martorell són molt actius, us han muntat aquesta trobada fantàstica, podeu aprofitar les instal·lacions, conviure i intercanviar experiències. Els demanem que hi facin més coses i que amb tots vosaltres les puguem gaudir”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Motards Martorell va néixer fa tres anys, reeixida de la desapareguda secció Els Mussols de l’Associació de Motos Clàssiques i Antigues de Martorell (AMCAM). Actualment, compta amb una quinzena de socis i promou tot tipus d’activitats i sortides relacionades amb les motos. A més, col·laboren amb activitats com la Cavalcada de Reis o el lliurament de regals als nens de la presó de Can Brians.