L’AEM es desconfina fent senderisme d’iniciació al Pirineu els dies 5 i 6 de juny

281
Sortida de l'AEM

L’Agrupació Excursionista de Martorell ha decidit reprendre les activitats senderistes un cop el Procicat ha reestablert la mobilitat territorial. El club s’estrena amb una sortida del grup d’iniciació el 5 i 6 de juny de 2021 a MonNatura Pirineus, a les planes de Son (Pallars Sobirà). Es preveu fer una caminada de dia sencer i una passejada dominical, seguint les mesures de seguretat i salut. Hi ha places disponibles i el termini d’inscripció és fins el divendres 21 de maig.

L’AEM comença a desconfinar-se i encara el final de la temporada 2020-21 recuperant una part del seu calendari de sortides. La primera prova de foc serà aquesta proposta del grup d’iniciació. La seva responsable, Encarna Montroig, explica que la voluntat és “recuperar des d’ara les nostres sortides, que se solen fer el primer cap de setmana de cada mes, siguin d’un o de dos dies”.

Encarna Montroig, responsable del grup d'iniciació de l'AEM

Es preveu la sortida de Martorell el dissabte ben d’hora en cotxes particulars per arribar a les Planes de Son i començar una ruta circular de tot el dia que passa pel Refugi del Pla de la Font. Al vespre, el grup soparà i pernoctarà a MonNatura, hi esmorzarà el diumenge al matí i farà una nova caminada -una circular matinal i més suau- fins el poble de Son. En tornar, es dinarà i es tornarà cap a Martorell. Encarna Montroig:

Encarna Montroig, responsable del grup d'iniciació de l'AEM

El plat fort de la sortida és l’excursió de dissabte. Una circular de tot el dia, que recorrerà el pas del Coro, el refugi del Pla de la Font (on es dinarà), l’ascensió al coll de Fogueruix i la pujada opcional al cim dels Mil Poltres.

Encarna Montroig, responsable del grup d'iniciació de l'AEM

El preu és de 55 euros per persona (és el preu de la pensió completa a MonNatura, que inclou el sopar de dissabte, la pernoctació i l’esmorzar i dinar de diumenge). Hi ha l’opció de pagar 71,3 euros en el cas de voler una habitació individual.

Per apuntar-se, és imprescindible disposar de la llicència FEEC en vigor. El club s’informa que cal enviar un mail a excursionista.martorell@gmail.com. També es pot fer la reserva de la plaça o places contactant directament a MonNatura (info@monnaturapirineus.com, telèfon 973 62 67 22), sempre que tot seguit es comuniqui al club mitjançant correu electrònic. La data límit per apuntar-se és el proper divendres 21 de maig.