L’Agrupament Escolta Joan XXIII El Cau organitza dissabte una recollida d’aliments

765

Amb el lema No només al Nadal la gent passa gana, l’Agrupament Escola Joan XXIII El Cau farà dissabte 20 de juny una recollida d’aliments amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell i Càritas. Els aliments hauran de ser de llarga durada, preferentment oli, arròs, pasta, llegums secs i conserves.

La campanya de recollida d’aliments va sorgir fa tres anys amb motiu del cinquantè aniversari d’El Cau, amb l’objectiu de col·laborar amb diferents entitats locals. La cap d’agrupament, Alba Vidiella, ha dit que la intenció era “descongestionar les recollides d’aliments durant l’època nadalenca i proveir el Banc d’Aliments de Càritas durant l’estiu”.

L’any passat van aconseguir recaptar prop d’una tona d’aliments bàsics. “L’aportació va permetre ampliar les reserves del Banc d’Aliments de Càritas i, alhora, que els nens i nenes coneguessin les dificultats que pateixen algunes famílies de Martorell”, ha explicat Vidiella.

La recollida d’aliments tindrà lloc dissabte 20 de juny, de 10.00 a 13.00h, a la plaça de la Vila, Solàrium, plaça del Sol, Mercat Stel i Mercat Municipal de les Bòbiles.