Tallers d’educació emocional i apoderament per a participants del programa ‘Ocupa’t-3 Dones’

584

Participants del programa Ocupa’t-3 Dones han assistit des del mes d’abril a seminaris d’educació emocional organitzats al Centre de Promoció Econòmica i impartits per la responsable del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), Carme Cordón. Les usuàries han iniciat la formació amb un taller d’apoderament per a dones per treballar la identitat de gènere i l’autoestima.

La primera sessió del taller va servir per transmetre a les participants la importància de saber identificar-se en funció del gènere com a eina d’autoconeixença per tal d’aprendre a valorar i acceptar les seves característiques com a dones, alhora que puguin identificar les seves fortaleses i debilitats com a alternativa de millora del seu benestar emocional.

La segona sessió, amb la participació de 14 dones, pretenia transmetre d’una manera participativa la importància de conèixer el concepte que tenim les persones de nosaltres mateixes amb la finalitat d’utilitzar aquesta autoconeixença positivament tant en relació a la vida personal com en relació a la vessant laboral.

Tercera sessió

Una dotzena de dones han participat en la tercera i darrera sessió del taller d’apoderament per a dones per tal de treballar el concepte de l’autoestima. En aquest taller han adquirit pautes per valorar i acceptar les seves característiques personals per aprendre a valorar-se de manera positiva acceptant les seves fortaleses i debilitats independentment de les circumstàncies personals o laborals.

Finalment, vuit usuàries han participat en un quart taller titulat El Saber de les Dones amb l’objectiu de treballar el valor i la utilitat dels coneixements transmesos per les dones de manera ancestral així com la seva implementació en l’àmbit laboral.