Laia Martret serà en els primers entrenaments de la selecció sub17 estatal

498

La martorellenca Laia Martret ha estat cridada a la selecció sub17 espanyola per als entrenaments que tindran lloc a Alfàs del Pi (Alacant), del 31 de maig al 3 de juny. Martret, integrant del juvenil del Futbol Club Barcelona, debutarà amb un combinat estatal per primera vegada en la seva carrera i ho farà després de ser convocada a les seleccions sub12 i sub15 catalanes.

Per a Martret, l’únic contacte previ amb la selecció estatal va ser el passat mes de desembre, quan es començava a fer la tria de les jugadores d’entre més de 80 convocades a través de trobades virtuals i va poder intercanviar estones amb els entrenadors encarregats de dibuixar la llista definitiva.

Martret ha acabat convencent l’equip tècnic que encapçala Kenio Gonzalo i acompanyarà 23 jugadores més per als entrenaments de la propera setmana. Pel que fa a les jugadores catalanes, sumades a la martorellenca en seran cinc, les jugadores que completaran aquesta convocatòria. Es tracta de les blaugrana Adriana Ranera, Judit Pujols i Nina Pou i de la jugadora del RCD Espanyol Nora Fernández.

La jugadora martorellenca combina el conjunt juvenil amb el filial blaugrana, on ja ha tingut minuts en la lliga Reto Iberdrola, la segona màxima categoria de futbol femení estatal. Aquest equip ha estat tercer classificat del Grup Nord B i està jugant la fase d’ascens a la Primera Iberdrola.