L’Ajuntament contracta 10 persones en atur al pla d’ocupació ‘Treball als barris’

832

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell ha posat en marxa el passat 7 d’abril un nou pla d’ocupació municipal de millora de l’espai públic, en el marc del projecte ‘Treball als barris 2020’, que donarà feina durant sis mesos a 10 veïns i veïnes en situació d’atur no perceptores de prestació contributiva. El programa està impulsat i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i gestionat per l’Ajuntament de Martorell.

El pla d’ocupació està actiu del 7 d’abril al 6 d’octubre de 2021. Els participants prestaran els seus serveis amb una jornada laboral de 37,5 hores setmanals, executant actuacions del projecte ‘Millora de l’espai públic i neteja d’espais oberts i edificis del barri de la Vila’. Els llocs de treball que s’han cobert són cinc netejadors/es i cinc jardiners/es, segons comenta la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica

Els 10 usuaris del nou pla d’ocupació han dut a terme la formació professional obligatòria en prevenció de riscos laborals a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner.

El projecte ‘Treball als barris’ és un dispositiu de suport a programes experimentals i de foment de la igualtat d’oportunitats per afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius amb dificultats d’inserció. Està integrat per diferents programes, gestionats per l’Ajuntament de Martorell a través del Departament de Promoció Econòmica, destinats a contribuir al desenvolupament econòmic i l’ocupació al barri de La Vila de Martorell.