L’Ajuntament de Martorell celebra el proper dilluns el Ple Municipal del mes de març

1319
Ple Municipal febrer 2017
Ple Municipal febrer 2017

L’Ajuntament de Martorell convoca la sessió ordinària del Ple Municipal corresponent a aquest mes pel proper dilluns 20 de març, a partir de les 20.00h. Com és habitual, la sessió es podrà seguir en directe per Ràdio Martorell (91.2 FM) i a través de l’streaming de l’emissora al web municipal.

Ordre del dia

Part resolutiva

Aprovació de l’acte de la sessió ordinària: 20 de febrer de 2017.

Dictàmens de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat

Proposta d’aprovació de la modificació dels estatuts de l’Agrupació de Defensa Forestal Martorell-Roca Dreta. (exp. 3397/2016- G).

Propostes de resolució i mocions dels grups polítics municipals

Moció que presenta el grup municipal del PSC-CP d’adhesió a la Xarxa de Municipis Lliures del Trànsit de dones, nenes i nens destinats a la prostitució.

Moció que presenta el grup municipal del PSC-CP per uns pressupostos de la generalitat que facin viables financerament i competencialment els ajuntaments catalans.

Moció que presenten els grups municipls de CIU i ERC d’adhesió al manifest sobre les obres de connexió entre l’A-2 i l’AP-7.

Moció que presenten els grups municipals de CIUi ERC d’adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum.

Part de control

Donar compte de resolucions de l’Alcaldia.

Donar compte de l’aprovació de la liquidació del Pressupost de l’Ajuntament corresponent a l’exercici 2016.

Interpel·lacions.

Preguntes.

Precs.

[pdf-embedder url=”https://noticies.martorell.cat/wp-content/uploads/2017/03/Ordre-del-dia-Ple-Municipal-Març-2017.pdf” title=”Ordre del dia Ple Municipal març 2017″]