L’Ajuntament de Martorell dedica el calendari 2016 a la distinció Vila Florida

575

L’Ajuntament de Martorell ha dedicat el calendari 2016 a la distinció de Vila Florida que ha permès la qualificació de tres flors d’honor com a reconeixement a la gestió dels espais verds al municipi. Aquesta distinció l’atorga la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC).

Dotze imatges, una per cada mes, posen de relleu la transformació urbana que viu el municipi en els darrers anys, des de la reconversió de l’antiga NII en un passeig fins a les places de diferents barris de Martorell.

L’alcalde Xavier Fonollosa apunta que “és un orgull ser l’alcalde d’un poble que ha estat reconegut amb tres flors d’honor, la màxima distinció de Viles Florides” i ha recordat que “la millora dels espais verds té un component social, doncs la gestió de les plantes que llueixen arreu del municipi provenen del viver de Can Serra, un espai on hi treballa una quarantena de persones amb discapacitat”.

El calendari 2016 de l’Ajuntament de Martorell es podrà recollir en els diferents punts d’atenció del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAP), a l’edifici administratiu de l’Ajuntament i a la Casa de la Vila després de Reis.