L’Ajuntament de Martorell dota de tauletes digitals tàctils les llars d’infants del municipi

921

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora d’Ensenyament, Núria Canal, han dotat aquest dimecres de tauletes digitals tàctils les llars d’infants martorellenques Riu de Sons, Les Torretes i Pont d’Estels. Els aparells són fruit d’un conveni de l’Ajuntament amb l’empresa Sorea, que abasta d’aigua potable el municipi i que ha volgut col·laborar així en l’educació dels més menuts.

Sorea va donar un total de 10 tauletes, valorades en 2.800 euros, que es destinen a les tres llars d’infants de Martorell i al Centre de Desenvolupament Infantil i d’Atenció Precoç (CDIAP), que atén nens i nenes de 0 a 6 anys amb trastorns del desenvolupament o risc de presentar-lo i les seves famílies.

L’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora Núria Canal han aprofitat l’avinentesa per desitjar Bones Festes i un bon any nou a les directores i treballadores de les tres llars d’infants martorellenques.

Segons va explicar en el moment de signar el conveni la regidora de Benestar Social i Joventut, Cristina Dalmau, “les noves tecnologies proporcionen una gran diversitat d’eines per a l’aprenentatge dels infants, una de les quals són les tauletes tàctils”.

Amb aquests aparells es podran treballar “l’atenció, la coordinació ull-mà, el vocabulari, l’aprenentatge de conceptes, la motricitat fina i el llenguatge, amb materials, jocs i activitats a l’entorn digital”, va afegir Dalmau.