L’Ajuntament guardarà un minut de silenci demà divendres al migdia per les víctimes de l’atemptat de Barcelona

3038
Minut de silenci
Minut de silenci

L’Ajuntament de Martorell expressa el seu condol amb la ciutat de Barcelona per l’atemptat d’aquest dijous i convoca un minut de silenci demà divendres 18 d’agost davant la porta de l’Ajuntament a la plaça de la Vila a les 12 hores per manifestar la condemna per l’atac terrorista i la solidaritat amb les víctimes i familiars i amb tots els veïns de la ciutat comtal.

Així mateix, des d’aquesta tarda l’Ajuntament de Martorell ha reforçat el servei de policia local, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, després de la reunió mantinguda per l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, amb els responsables de la Policia Local i dels Mossos a Martorell. A la reunió també han assistit els tinents d’alcalde Adolf Bargués i Lluís Esteve.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha expressat la repulsa més contundent per l’atropellament massiu i ha ofert tot el suport i la solidaritat de Martorell cap a la ciutat de Barcelona i els seus ciutadans. Fonollosa ha manifestat també el reconeixement per la gran tasca de les forces de seguretat i professionals sanitaris que treballen a la zona dels fets.

Les banderes del balcó de l’Ajuntament de Martorell onejaran a mig pal en senyal de condol.