Renovat el compromís amb el Foment per assegurar la temporada professional de teatre a Martorell

1585
'Nine: les dones de Guido Contini'
'Nine: les dones de Guido Contini', al teatre El Foment

El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell i l’empresa Inovyn han renovat, aquest dimarts, el seu compromís amb el teatre el Foment per assegurar la continuïtat de la temporada professional d’arts escèniques al municipi. Han signat el conveni l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, com a president del Patronat, Jose Antonio Arévalo com a apoderat d’Inovyn i la presidenta de l’Associació Foment Viu de Martorell, Purificación Massa.

El Patronat ajudarà amb 10.000 euros a l’Associació Foment Viu de Martorell perquè el teatre pugui mantenir una oferta estable i variada d’espectacles d’arts escèniques (teatre, música i dansa), comptant amb la col·laboració d’Inovyn, que n’aportarà 4.250.

“És un exemple fantàstic de cooperació público-privada amb un conveni a tres bandes: el Foment, l’Ajuntament, a través de la seva eina, que és el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones, i l’empresa Inovyn, l’antiga Solvay, que col·labora amb la major part d’entitats de Martorell”, ha explicat l’alcalde Fonollosa.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

La temporada 2017 inclou un mínim de tres espectacles teatrals, fins al desembre, i compta amb l’oferta dels circuits de difusió artística de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Purificación Massa (El Foment), l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i Jose Antonio Arévalo (Inovyn)

“Ja fa uns quants anys que ho estem fem i funciona: sense aquesta col·laboració público-privada seria difícil que Martorell tingués una temporada estable de teatre”, ha afegit Fonollosa, que s’ha mostrat molt agraït amb Inovyn “per l’esforç que fa” i amb el Foment, perquè “són apassionats del teatre i gràcies a ells podem veure teatre de qualitat a casa nostra”.