Rebuda a Miss Univers Catalunya 2023, la martorellenca Laura Toro

636

L’estilista i model martorellenca Laura Toro Rubio (1997) ha estat rebuda aquest migdia a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Martorell com a guanyadora del concurs Miss Univers Catalunya 2023. L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora de Benestar Social i Comunicació, Cristina Dalmau, li han mostrat el seu agraïment amb el lliurament de la litografia del pont del Diable i d’un ram de flors commemoratiu.

La Gala final del certamen de bellesa es va dur a terme el passat mes de juny a l’Auditori Joan Cererols de Martorell, on la també martorellenca Paula Ortega, li va cedir el regnat com a Miss Univers a Laura Toro. Així, la Miss ha destacat que per rebre aquesta distinció, “són molts els aspectes a tenir en compte, perquè la part de ser bonica, i parlar i caminar bé, és important, però hi ha altres coses que la gent no coneix i que caldria destacar, per exemple, se t’examina com menges o com t’asseus”.

“El primer consell que donaria a les noies i nenes que es volen presentar a aquests certàmens, és que no facin una obra de teatre, que siguin elles mateixes, naturals. En definitiva, ser Miss és afrontar les dificultats, gaudint del que fem, amb naturalitat i valentia”.

Laura Toro, guanyadora del concurs Miss Univers Catalunya 2023

Així, Toro ha posat sobre la taula que aquesta mena de certàmens de bellesa actualment ja no se centren només a exposar una noia perfecta, “de fet, quan em vaig presentar a Miss Espanya, potser hi havia noies que no entraven dins d’una talla normativa, i ho van fer molt bé, i va ser un aprenentatge per totes”. “Hem de donar una imatge que tothom té un cos vàlid, i que no cal estar prima, ni tenir un cos sense cel·lulitis, per estar a l’altura”.

Laura Toro, guanyadora del concurs Miss Univers Catalunya 2023

Per la seva part, l’alcalde Xavier Fonollosa, s’ha mostrat agraït de tenir a Martorell “noies tan emprenedores, llançades i guapes, que ens puguin representar. Això d’entrada, col·loca el nostre municipi al mapa”.

“Martorell és reconegut per l’esport, l’educació, la cohesió social, la bona convivència i per la millora del paisatge urbà, i ara, a més, per tenir noies valentes que es presenten a certàmens de bellesa i que defensin Martorell en l’àmbit estatal”. “Tenim dues noies guapíssimes, encantadores, llestes, que ens han representat i jo com a alcalde no puc estar més que satisfet”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Laura Toro no s’havia presentat mai a cap certamen de bellesa, i va ser animada per Paula Ortega, Miss Univers Catalunya 2022, que es va decidir. Així, el juny del 2023 Toro li va prendre el relleu a Ortega, i ara continuarà amb la seva carrera com a model i estilista.