L’Ajuntament subvencionarà les empreses que contractin persones aturades de Martorell

1535

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell subvencionarà les empreses martorellenques que es decideixin a contractar persones aturades del municipi. L’ajuda serà d’uns 2.500 euros a l’any per cada nova contractació. “La idea és convertir-nos en partners, en socis d’aquests empresaris, ajudar-los des de l’Ajuntament perquè comencin a contractar gent”, ha dit el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat.

Es tracta d’ajudar les empreses que decideixin donar feina a persones aturades, subvencionant-los “el cinquanta per cent del cost empresarial de contractar una persona”, ha resumit Amat. El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell pretén així incentivar les contractacions.

Les persones que es contractin a través d’aquest nou pla hauran d’estar en situació d’atur, apuntades al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), constant-hi com a demandants actives de feina, i donades d’alta a la borsa de treball de l’Ajuntament.

“Aquesta mesura, i més que n’han de venir”

Premiant les empreses que facin el pas, “el nostre objectiu és que la gent, els empresaris, s’animin i comencin a contractar gent”, ha dit el regidor de Promoció Econòmica. “Des de l’equip de govern, els ajudarem amb aquesta mesura i amb més que n’han de venir”, ha reblat Amat.