L’alcalde Xavier Fonollosa estrena espai web amb l’objectiu d’apropar-se més al ciutadà

748

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, estrena un espai a la pàgina web de l’Ajuntament (alcalde.martorell.cat) amb l’objectiu de ser encara més proper i transparent en la seva acció de govern. Aquesta nova eina permetrà als martorellencs seguir el seu dia a dia i tota l’activitat institucional, i oferirà la possibilitat d’adreçar-s’hi via WhatsApp, a banda dels habituals Twitter i Facebook.

“El contacte personal és, sens dubte, el millor canal de comunicació, i per això intento ser a tots els actes i activitats possibles. Les noves tecnologies i les xarxes també ens apropen i ens permeten interaccionar”, diu Fonollosa en el text de benvinguda d’aquest nou espai web, a través del qual anima els martorellencs a “compartir opinions, idees i projectes”.

Polítiques socials, mobilitat, promoció econòmica, pressupostos, solidaritat, via pública i orgull de poble, són alguns dels temes de què parla Fonollosa. En aquest nou espai web, a l’apartat “Actualitat”, també hi compartirà entrevistes, mencions i aparicions als mitjans.

Fer-li suggeriments, comentaris o preguntes a l’alcalde també serà possible a través del compte de WhatsApp, a banda del correu electrònic i els seus perfils de Twitter i Facebook.