L’Associació Esportiva Pares i Mares Futbol Sala Martorell disputa el Torneig de Nadal

1111

Els dies 27 i 28 de desembre, l’Associació Esportiva Pares i Mares del Futbol Sala Martorell ha aprofitat l’aturada competitiva per celebrar el Torneig de Nadal al Pavelló Esportiu Municipal. Els equips martorellencs han aconseguit sumar quatre victòries. L’alcalde Xavier Fonollosa, i les regidores Míriam Riera i Cristina Dalmau, van fer el lliurament de trofeus, ahir al vespre.

Dimecres, l’equip femení va obrir la competició perdent 0-3 contra el Vallirana, el cadet B va perdre 3-5 davant el Segarra i el juvenil A va batre el Ripollet per 10 gols a 2. El juvenil C va empatar a 3 contra el Sant Andreu. Els martorellencs van imposar-se a la tanda de penals.

En el darrer dia de torneig, el cadet A va empatar a 6 amb el Capellades i va guanyar als penals. El juvenil B va caure contra l’Abrera, també als penals, després d’un suat 3-3. L’equip format per membres del cos tècnic de l’entitat i pares dels jugadors del club ha jugat l’últim partit del torneig empatant a 3 amb el Ripollet B i emportant-se, finalment, la victòria en els penals.