L’Auditori Joan Cererols acull una trobada musical per a majors de 55 anys

1779

Un centenar de persones van gaudir ahir dijous del concert ‘Els més grans de 55 donen la nota més alta’, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural. El concert formava part de les activitats del 2n cicle ‘Gent Gran i Salut’, promogut per la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Martorell. La trobada musical va comptar amb l’actuació de la Coral Harmonia (Martorell), dirigida per Gemma Pedrós, el Taller d’Havaneres de Castellbisbal i els Mariners d’Egara (Terrassa), dirigits per Laura Capellán. Hi va assistir el regidor de Gent Gran i Salut, Albert Fernández.

Segons Alfred Rivera, treballador dels Serveis Socials Bàsics de Martorell , “els participants van oferir un seguit d’actuacions d’intensitat creixent i van aconseguir contagiar el públic d’energia positiva i ganes d’aprofitar les oportunitats que la vida els dona per seguir actius. Activitats com aquesta allunyen la gent gran dels estereotips relacionats amb la seva edat”.

A través del cant, la gent gran té “la capacitat de millorar l’estat físic i anímic, afavoreix la memòria i en prevé la seva pèrdua, tot millorant les capacitats intel·lectuals i matemàtiques; indirectament també milloren l’estat anímic dels qui assisteixen a aquesta mena de trobades com a públic”.