Les Bombolles Solidàries de Pep Bou venen carregades amb 1.500 euros més per Mans Mercedàries

2407
Pep Bou
Pep Bou

L’artista Pep Bou i la seva companyia ha ofert aquest diumenge a El Progrés l’espectacle Bombolles Solidàries a benefici de l’ONG Mans Mercedàries, que ha recaptat 1.500 euros. La cita ha aplegat més de 150 persones, que amb el preu de l’entrada han col·laborat a la reconstrucció de l’escola de Calceta (Equador), projecte de camp de treball d’aquest any de l’entitat. Bou ha dit sentir-se encantat de col·laborar amb la causa, ha destacat el complicat moment que passen les companyies i ha anunciat dos nous espectacles pel 2018.

La responsable de l’ONG, Montserrat Torras, ha donat la benvinguda a tothom i ha destacat que enguany “estem fent molts actes perquè necessitem molts diners per reconstruir l’escola de Calceta, a l’Equador, destruïda a causa dels terratrèmols de l’any passat”. L’ONG ja ha organitzat tres cites solidàries, les obres Arsènic i puntes de coixí i Mamma mia a càrrec dels alumnes del Col·legi La Mercè i Bombolles Solidàries, i encara en té pendent dues més. Torras explicava que “el cap de setmana vinent hi haurà una cita de bàsquet solidari, i el dia 10 de juny tancarem els actes amb un concert de gòspel a la parròquia de Santa Maria”.

Montserrat Torras, membre de l'ONG Mans Mercedàries

Bou: “Hem de donar un cop de mà en aquest món amb tanta desigualtat”

L’artista Pep Bou, que porta 40 anys dalt dels escenaris, ha posat la màgia a la matinal fent bombolles de formes inverosímils, ben acompanyades de jocs de llum, música i fum. En acabar l’espectacle, ha volgut deixar molt clar que “sempre que podem, hem de col·laborar amb aquestes causes per ajudar aquest món en el que hi ha tantes desigualtats i tan injust”.

També s’ha referit al “complicat moment que passem moltes companyies, a causa de l’IVA i de la manca de més programacions culturals”. Tot i així, ha anunciat que “per l’any vinent estem preparant un parell d’espectacles nous: un amb els actors de la meva companyia i un altre de meu, en el que parlaré de bombolles i faré bombolles”.

Obsequi municipal a Bou i l’ONG

Al final de l’espectacle, Torras ha agraït a Bou el seu gest solidari i l’ha obsequiat amb el cartell gegant que anunciava l’actuació i una samarreta de l’ONG. Alhora, la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació de l’Ajuntament, Míriam Riera, ha lliurat a l’artista una rèplica del pont del Diable feta pels membres de la Fundació Arc de Sant Martí i una altra amb els Gegants de Martorell i el Secretari Garvil, per a Mans Mercedàries.

Míriam Riera, regidora de Comunicació, Cooperació i Participació de l'Ajuntament