Les entitats infantils i juvenils faran festa grossa per celebrar el 25è Daltabaix

1958
Daltabaix

La comissió formada per la Regidoria de Joventut, l’Esplai Guspira, l’Agrupament Escolta Joan XXIII-El Cau, Edulleu, Arc de Sant Martí i Creu Roja Martorell conviden a participar al 25è aniversari del Daltabaix, amb la 25a Fira Infant i la 13a Fira Jove. La festa de les entitats infantils i juvenils de Martorell, i de totes les entitats que vulguin donar a conèixer les seves propostes, tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de maig, a l’entorn del Centre Cultural.

Les activitats arrencaran aquest divendres, a les 11.30h, amb la presentació dels curtmetratges del projecte ‘Reacciona’, a l’Auditori Joan Cererols. “Un programa que neix amb la idea de treballar als centres educatius conductes concretes que passen a la nostra societat, i que sovint no es parlen. A través de les filmacions, les treballem amb els joves dels instituts”, ha explicat la regidora de Joventut, Cristina Dalmau. Són curtmetratges que versen sobre temes de salut juvenil, i que han estat elaborats pels alumnes dels instituts Pompeu Fabra, Joan Oró, Col·legi La Mercè, Escola d’Adults i PFI-PTT.

Cristina Dalmau, regidora de Joventut

Dissabte 20 de maig, a les 18.00h, es farà una xocolatada popular a la plaça de les Cultures. De 18.00 a 21.00h, es duran a terme tallers, batalles de galls (rap), grafits i circ. El Taller de Cinema presentarà, a les 20.00h, el curtmetratge Sin comentarios. A partir de les 22.00h, es gaudirà de les actuacions de Seikos, La Barraca (00.00h) i Dj Sendo (01.30h).

#TransformaCCM
#TransformaCCM

Presentació del projecte #TransformaCCM

La regidora Dalmau serà l’encarrega de presentar, a les 19.30h, a l’Auditori Joan Cererols, el projecte #TransformaCCM – Joves Martorellencs amb Valor. Des del mes de desembre, els joves martorellencs han pogut aportar les seves idees per transformar el Centre Cultural (CCM), a través de diferents propostes en línia, presencialment o als Punts d’Informació dels Instituts-PIDCES. “Estem deixant-nos assessorar per transformar l’edifici i poder donar resposta a les necessitats que els joves de Martorell tenen. S’han fet moltíssimes propostes; aprofitarem per donar-les a conèixer i recollir-ne altres de noves”, ha indicat. L’objectiu és convertir el Centre Cultural en un Espai Jove 3.0 de creació, de trobada, tecnològic i de creixement.

Cristina Dalmau, regidora de Joventut

5a Baixada d’Andròmines i Festa d’Energia

La 5a Baixada d’Andròmines d’El CAU serà una de les atraccions de diumenge 21 de maig. A partir de les 9.00h, s’obriran les inscripcions i, una hora més tard, començarà el descens dels bòlids pel carrer de Castellví de Rosanes. Mentrestant, a la plaça de les Cultures se succeiran els tallers i espectacles infantils, i se celebrarà la Festa d’Energia, amb motiu Setmana Europea de l’Energia Sostenible. A les 13.00h, és previst el lliurament de premis del 9è Concurs de Receptes Saludables Martorell 2016, dels Premis de l’Energia Sostenible i del Premi del 2n Concurs de Cartells del Daltabaix.