Sessió informativa sobre la preinscripció a les llars d’infants, aquest dijous al Complex Educatiu

2577
Llar d'Infants Pont d'Estels
Llar d'Infants Pont d'Estels

Les llars d’infants municipals, en coordinació amb l’Oficina Municipal d’Escolarització, organitzen dijous 20 d’abril, a les 17.00h, al Complex Educatiu (c/Josep Tarradellas, 11) una reunió informativa per a les famílies que vulguin conèixer el funcionament dels centres. L’objectiu és orientar la seva tria com a futurs usuaris.

Durant la setmana vinent, les tres llars d’infants faran jornada de portes obertes en horari escolar. Els centres es podran visitar al matí, entre les 10.15 i les 11.30h, i a la tarda, entre les 15.15 i les 16.15h. El dilluns 24 d’abril es podrà visitar a la Llar d’Infants Les Torretes, el dimecres 26 d’abril la Llar Riu de Sons i el dijous 27 d’abril la Llar Pont d’Estels. Les mares i pares que no puguin assistir poden posar-se en contacte, via telefònica, amb les directores de les llars per concertar-ne visita.

A partir del 25 d’abril, estarà disponible al Complex Educatiu la informació relativa als tràmits de la sol·licitud de plaça: terminis, documentació necessària, calendari i horari de tramitació. El full de sol·licitud es podrà descarregar a la pàgina web de la Generalitat i també es podrà demanar a l’Oficina Municipal d’Escolarització. Entre 2 i 12 de maig es podran tramitar les sol·licituds de preinscripció a l’Oficina Municipal d’Escolarització.

Portes obertes llars infants
Portes obertes llars infants