Sergi Corral: “Escriptors mediàtics, autors locals i activitats familiars per celebrar un Sant Jordi ben potent”

2292
Sergi Corral, regidor de Cultura
Sergi Corral, regidor de Cultura

Activitats per a petits i grans a la programació de la 39a Fira del Llibre de Sant Jordi. Des del passat 12 d’abril, la Regidoria de Cultura, la Biblioteca Martorell i el Gremi de Llibreters i Paperers han preparat un extens programa d’actes que s’allargarà fins aquest diumenge.

El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, ha destacat les presentacions literàries dels periodistes Adam Martín, Martí Gironell, Marta Romagosa i Patrícia Gabancho, així com el suport als escriptors locals Jesús Lana, Natàlia Demidoff i Amadeu Raventós. El programa es completa amb una munió d’activitats musicals i teatrals paral·leles destinades a un públic familiar.

Diumenge 23 d’abril, de 10.00 a 22.00h, la plaça de les Cultures s’omplirà de parades de diferents entitats martorellenques. A les 11.00h, es farà una taula rodona amb la participació de diferents escriptors de Martorell. Els més menuts gaudiran de l’espectacle poètic Môesia de la pallassa Mô (11.00h) i del conte La Carla, en Jan i La Llegenda de Sant Jordi d’Eugeni Muriel (12.00h).

La Fundació Francesc Pujols organitzarà, a les 12.00h des de la plaça de l’Església, una ruta literària per conèixer on va viure el filòsof de la Torre de les Hores. Cal inscripció prèvia abans del 20 d’abril. La companyia Micro Troupe oferirà, a les 18.00h a la plaça de les Cultures, l’espectacle de titelles La Llengeda de Sant Jordi. Una hora més tard, es podrà veure a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural l’espectacle musical Poesia en Jazz a càrrec de Divadams.