Les noies del CF Martorell tornen a la feina i preveuen jugar quatre amistosos

669
Femení CF Martorell

El primer equip femení del Club Futbol Martorell va reprendre els entrenaments el passat dilluns després de mesos d’inactivitat degut a la pandèmia. L’equip entrenat per Jaime Cañedo vol posar-se a punt per arribar amb garanties a l’inici de curs. Durant la pretemporada, el primer equip de l’entitat té previst disputar quatre amistosos.

Les blanc-i-vermelles s’estrenaran en aquesta pretemporada el 5 de setembre al camp de l’AV Sant Vicenç. La setmana següent s’enfrontaran amb el juvenil de la PBB La Roca a casa, i el 19 de setembre visitaran el CD Ribes. L’equip de Cañedo abaixarà el teló del període de preparació amb un duel a Martorell contra la Fundació Terrassa.

El conjunt martorellenc ja acumula tres sessions d’entrenament. El tècnic reconeix que la inactivitat “ha passat factura a l’estat físic de l’equip”.

Jaime Cañedo, entrenador del femení del CF Martorell

Les martorellenques encadenaran una temporada més a Primera Divisió catalana formant part del grup 1 d’aquesta categoria, i s’estrenaran a domicili contra el Ribes el 3 o el 4 d‘octubre. Cañedo explica que, malgrat la incertesa per l’inici de la competició,”han d’estar a punt per començar en aquesta data”.

Jaime Cañedo, entrenador del femení del CF Martorell

El primer duel al Torrent de Llops es disputarà la setmana següent, davant l’Escola Esportiva Guineueta, i el curs es tancarà el 13 de juny amb una visita al camp del Sitges. La resta de rivals de la lliga, en la qual hi haurà sis filials, seran: Viladecans, Fonsanta-Fatjó B, Pardinyes B, Can Parellada, Levante Las Planas B, Mirasol-Baco Unión, AEM C, L’Hospitalet, Sallent, Gimnàstic de Manresa, Sant Cugat B, Sant Vicenç, Solsona i Femení Manu Lanzarote B.