Les obres de remodelació del carrer Sant Antoni Maria Claret i de la carretera de Piera s’iniciaran al gener de 2018

1913
Carrer Sant Antoni Maria Claret
Carrer Sant Antoni Maria Claret

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, s’ha reunit aquesta setmana amb veïns del barri d’El Pla per explicar les obres de reurbanització que es duran a terme al carrer Sant Antoni Maria Claret i a la carretera de Piera, i recollir les seves propostes i preguntes. Les obres s’iniciaran aquest mes de gener de 2018 i la seva execució serà per trams per tal de provocar les menors molèsties possibles.

El projecte preveu actuacions com la renovació de la xarxa d’aigua, l’increment de les voreres, incorporació d’arbrat i mesures per a millorar la seguretat viària (plataformes elevades i altres mesures de seguretat). Aquesta obra se suma a les altres 18 realitzades en diferents carrers de El Pla, culminant una remodelació complerta amb actuacions a tots els carrers del barri.

Reunió a l'AAVV El Pla

Segons Fonollosa, “vam actuar a 18 carrers d’El Pla, però els principals no els vam fer en aquell moment perquè hagués afectat la mobilitat i, quan fem obres, hem d’intentar que la vida quotidiana es vegi afectada el mínim possible. Ara actuarem a la creu d’El Pla, entre Sant Antoni Maria Claret i la carretera de Piera, les dues grans avingudes del barri, que mereixen un tractament específic”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

A la reunió també hi va assistir el regidor de Serveis Urbans, Via Pública, Mobilitat i Serveis Interdepartamentals, Lluís Esteve.