L’Escola Lola Anglada tindrà una nova porta d’accés principal

1479

L’Escola Lola Anglada estrenarà, amb l’inici de curs escolar, una nova porta principal d’accés. Es tracta d’una actuació consensuada amb l’equip directiu i l’AMPA de l’escola i que té com a objectiu combatre les actituds incíviques. A més, durant aquest estiu s’han instal·lat xapes perforades a la tanca del pati infantil, una altra de les demandes de les famílies, i realitzat diverses actuacions de pintura en tot el centre.

Aquestes obres s’inclouen dins del pla, iniciat per l’Ajuntament de Martorell l’any 2016, de millora, reparació i manteniment de tots els centres educatius públics de primària, llars d’infants i escoles municipals, amb actuacions explícites durant l’estiu com a complement del manteniment que ja es fa durant tot el curs.

Durant tot l’estiu es realitzaran actuacions a la majoria de les escoles per tal de realitzar millores als patis, instal·lació d’ascensors, adequació de diversos espais, renovació de mobiliari i equipament, i modernització de les instal·lacions d’aigua calenta sanitària i de calefacció. L’objectiu és augmentar la funcionalitat dels equipaments municipals així com l’eficiència energètica dels edificis per tal de fer-los més sostenibles.