L’Escola Municipal de Música celebra Santa Cecília amb concerts oberts a la ciutadania

415

L’Escola Municipal de Música de Martorell commemora la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, amb un seguit d’activitats musicals gratuïtes i obertes a tota la ciutadania. En destaca el laboratori musical que farà la cantant i professora de l’escola, Anna Roig, per explicar el procés creatiu de les cançons i un concert de cambra al Vicenç Ros.

Aquest dilluns, concert a càrrec dels professors de l’Escola Municipal de Música amb un interessant repertori a l’auditori de Cal Nicolau (19.00h). El mateix escenari acollirà demà dimarts (19.00h) un laboratori musical amb l’Anna Roig (Anna Roig i l’Ombre de ton Chien) que explicarà quin és el seu mètode per a crear cançons.

Dimecres, al vestíbul de l’Escola Municipal de Música, actuació del Cor infantil (19.00h). Deu minuts més tard, passejada de la Marxin Band per la plaça de La Vila i tornada a l’escola, on l’AMPA oferirà un pica-pica. A les 21.00h, es farà una altra actuació al vestíbul, aquesta vegada del Cor adult.

Dijous serà el torn pels alumnes de diferents instruments en petits grups de cambra i coral (19.00h) al Museu Vicenç Ros.

Finalment, divendres 27 de novembre, com cada darrer divendres de mes, Jam Session a l’Ateneu. Totes aquestes activitats son obertes a la ciutadania.