L’Escola Municipal de Música omple el Vicenç Ros en l’arrencada dels concerts de Nadal

836

El concert de Nadal dels conjunts instrumentals i vocals ha encetat un calendari ple d’activitats portes enfora per a l’Escola Municipal de Música de Martorell en els dies previs al Nadal. La cita d’aquest dimecres ha omplert de gom a gom el Museu Vicenç Ros, amb més d’un centenar d’assistents. Fins dimarts 22 de desembre, l’EMM organitzarà jam sessions i concerts, i participarà d’activitats musicals corals.

El Museu Municipal Vicenç Ros s’ha convertit de nou en l’espai d’arrencada de les activitats nadalenques de l’Escola Municipal de Música, a través d’un concert que ha comptat amb els conjunts instrumentals dels alumnes més petits, dels cors infantil i adult, dels quartets vocal i de clarinets i del conjunt de guitarres. La cita ha congregat més de 120 persones al Vicenç Ros, amb l’assistència de l’alcalde Xavier Fonollosa i de la regidora d’Ensenyament Mercè Morera.

Aquest dijous 17 de desembre a la tarda (18.00h), dos conjunts de cambra actuaran a la Residència Sant Joan de Déu en una activitat conjunta amb la Coral del barri de Rosanes, i divendres (19.30h) “la jam session que fem mensualment a l’Ateneu tindrà també un cert aire nadalenc”, com explica el director de l’Escola Manolo Forniés.

Dissabte, el centre participarà de l’activitat Arriba el Nadal a Martorell, -plaça de l’Església, 17.30h- en la que les corals de Martorell i l’Aula de Teatre actuaran conjuntament amb el trio The Sey Sisters. Per Forniés “serà molt motivant compartir escenari amb professionals de la música i amb la resta de corals, serà una tarda molt agradable”. Dilluns arribarà el torn del concert de combos i de la Big Band a l’Ateneu de Can Carreras (19.00h), i finalment dimarts dia 22 hi haurà concert de l’orquestra, el conjunt de cordes, de vent, i el de guitarres de l’escola José Echegaray a l’Auditori, a partir de les 18.00h.