L’escola Vicente Aleixandre aconsegueix recaptar uns 1.600 euros per La Marató

972

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’escola Vicente Aleixandre ha celebrat, aquest diumenge, una matinal d’activitats amb el lema Mou-te amb el Vicente i la intenció de recaptar diners per La Marató de TV3, tot promovent hàbits saludables. Hi ha hagut una caminada, tallers, exhibicions de ball i la gravació d’un flash mob. Hi ha assistit la regidora d’Ensenyament i Salut, Mercè Morera, i el regidor d’Hisenda i Seguretat Ciutadana, Josep Casasayas.

Unes 150 persones han participat de la caminada urbana solidària per l’itinerari 3 del programa Martorell a peu: Fem Salut (4 Km, 53 minuts). En arribar de la passejada, han començat les activitats al pati de l’escola: exhibicions de ball a càrrec d’Impuls Dance Studio i Espai Dansa, venda de pastissos casolans, una mostra de Kaisendo (tècnica de defensa personal) a càrrec de Bioressonància, trenet de 5 polzades amb els Amics del Ferrocarril i l’enregistrament del flash mob de La Marató. També s’ha celebrat una rifa amb 22 lots de productes, gentilesa dels comerços locals de Martorell.

Sira Sanz, membre de l’AMPA, ha dit que “més que una escola som una família, estem molt orgullosos d’haver aconseguit 954, 31 euros amb aquestes activitats. Paral·lelament, hem confeccionat uns 700 origamis que la Mútua General de Catalunya ens comprarà a un euro cadascun a benefici de La Marató, que enguany es destina a la investigació de diabetis i l’obesitat”.