L’Esplai d’Avis La Vila prepara una obra teatral còmica per obrir-se a nous públics i activitats

974
Cloenda 29à Setmana Gent Gran
Gent Gran a Martorell

La junta de l’Esplai d’Avis La Vila està preparant una representació teatral de caire musical i humorístic. Es tracta de l’obra Frenesí al jardí, que ja assagen des del juliol, i que preveuen portar a escena a finals d’octubre. D’aquesta manera, l’Esplai té la voluntat d’enriquir l’oferta d’oci i atraure nous usuaris disposats a passar bones estones de lleure a la Casa Mestres.

Teatre per diversificar l’oferta lúdica, anar més enllà de les partides de dòmino o de cartes i de les sessions de ball que es fan a les seves dependències. “Ens hem d’obrir també als gustos d’un públic una mica més jove, el que volta els 65 anys d’edat i per això ja fem altres tallers de musicoteràpia, informàtica o ioga. Creiem que el teatre és una altra manera que vegin que fem activitats variades per a tots els gustos”, expliquen el president de l’Esplai, Víctor Pujol, i el secretari Siscu Querol.

Víctor Pujol i Siscu Querol

Per aquest motiu, s’ha pensat en repetir el taller de teatre que, sota la direcció de Querol, va fer les seves primeres passes l’any passat. Aleshores, el grup es va estrenar a la festa de l’Esplai portant a escena una peça de la companyia de teatre Dagoll Dagoll titulada T’escanyo, amor meu! amb 7 participants. Ara, la convocatòria ja s’apropa a la vintena de persones. Porta per títol Frenesí al jardí i constarà de 15 números musicals, interpretats en clau d’humor, que s’aniran esdevenint de manera ininterrompuda en playback. Així ho explica Siscu Querol, secretari de l’Esplai i director d’escena.

Siscu Querol

A partir del proper dilluns 28 d’agost, el grup de teatre tornarà als assajos amb la voluntat de representar l’obra durant la Festa de l’Esplai, prevista pel 28 d’octubre a la Casa de Cultura de La Vila. Querol explica que fins la primera setmana de setembre hi ha temps per apuntar-se a aquesta activitat lúdica i cultural, en la que la gent “s’ho passarà molt bé, ja que el teatre permet gaudir amb diverses facetes i tasques”.

Siscu Querol