L’handbol i el futbol sala martorellencs engeguen el nou curs

1950

El primer equip del Club Handbol Martorell i del Sala5 Martorell ja han encetat el nou curs amb els primers entrenaments de la pretemporada. Tant groc-i-negres com vermells van dur a terme ahir les primeres sessions amb les plantilles pràcticament al complet.

El primer equip del Club Handbol Martorell ha engegat sense fitxatges en la seva plantilla. Dirigits per Christian Stahringer per segon any consecutiu, els martorellencs seran de Segona Catalana gràcies a la renúncia del CEH El Vendrell. Així, i malgrat haver perdut les fases per quedar-se a Segona, els d’Stahringer repetiran categoria el curs 17-18.

La plantilla està formada per Xavi Ferri, Jordi Visiedo, Sergi i Roger Tur, Jamal El Cadi, Enric Utiel, Roger Martín, Gerard Martínez, Jordi Florenza, Albert Martínez, Alexis Martínez i Ismael Bodelón, mentre que Ferran Llopart i Òscar Pascual, Sergio Jérez, Nil Sáenz i Guillem Amengual reforçaran aquest equip malgrat pertànyer al filial. El primer amistós del conjunt martorellenc serà el proper 2 de setembre contra el Sant Feliu de Llobregat.

Pel que fa al primer equip femení, l’equip que dirigirà Agustín Bou també va estrenar ahir el curs amb els entrenaments de pretemporada a la pista annexa del Pavelló Esportiu Municipal. Les martorellenques començaran la temporada amb una plantilla totalment renovada i militaran a Primera Catalana.

Nou camí a Tercera

El Sala5 Martorell, de la seva banda, també va començar ahir amb la posada a punt. El conjunt que dirigirà Víctor González a Tercera Nacional compta amb fins a 7 cares noves que són Sergi Areny, Ezequiel Gómez, Youssef, Guille Barlam, Aaron Riera, Kevin Aguilera i Raúl Álvarez. Husse, Gerard Rabadán, Adrián Jiménez ‘Acha’, Jaime Solana, Renato i Sergio González ‘Ponche continuen respecte el curs passat.

Sala5 Martorell
Sala5 Martorell

Els vermells entrenaran tota la setmana abans de l’amistós que jugaran dissabte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el juvenil del FC Barcelona (11.00h). També jugaran contra Les Corts UBAE (diumenge 3 de setembre), el Ripollet el dia 9, la Fundació Grama el 10 (pavelló, 12.00h), el Vacarisses el 16 i el Castellar el dia 17.