L’Hospital Sagrat Cor recapta més de 4.000 euros a la seva Vesprada Solidària

733

Divendres passat, 16 de juny, amb motiu de la Festa del Sagrat Cor, l’Hospital Sagrat Cor va celebrar, de 19.00 a 23.00h, la Vesprada Solidària, la qual va congregar més de 200 assistents i on es van recaptar 4.189 euros per al projecte solidari de la Fundació Benito Menni adreçat a ajudar persones amb malaltia mental i sense sostre a Yauondé, al Camerun.

La inauguració va anar a càrrec de sor Isabel Blázquez, superiora del Centre; el doctor Jesús Ezquerra, director gerent, i Anna Casanovas, responsable de comunicació. A continuació, la banda de música TOI & MOI -on el director gerent és el bateria- va animar les persones assistents a començar a moure els malucs amb un concert de música en directe, explica Anna Casanovas, responsable de Comunicació del Sagrat Cor.

Anna Casanovas, responsable Comunicació Sagrat Cor

A banda de la solidaritat dels i les assistents a la Vesprada -l’entrada tenia un cost de 10 euros-, alguns dels proveïdors de l’Hospital van fer donacions, tant econòmiques com a través de regals, els quals es van sortejar entre les persones que van adquirir tiquets (10 per 5 euros).

Anna Casanovas, responsable Comunicació Sagrat Cor

Entre aquests obsequis hi havia un microones, una caixa amb vins i una tablet. També es van posar a la venda, per 5 euros, polseres solidàries elaborades per persones usuàries amb discapacitat intel·lectual del centre que les Germanes Hospitalàries tenen a Màlaga.

L’espai on es va desenvolupar la vesprada es va vestir per a l’ocasió: hi havia un food truck, on es van servir frankfurts, pizzes, begudes… també es va muntar un photocall artesà on les persones assistents es van poder fer fotografies amb accessoris de decoració per a tots els gustos, i tot amb il·luminació festiva.

L’esdeveniment estrella de l’acte va ser el Cor Talent, un concurs musical en el qual van participar set grups de treballadors i treballadores que van pujar a l’escenari a demostrar el seu talent: ‘Four old boys’, ‘La Carrá’, ‘Georgy’, ‘Judith y Oriol’, ‘Queralt Cistere’, ‘Luciérnaga’ i ‘Els cohospi per cohospi’. En el marc del Cor Talent, que va ser presentat per Ivan Yañez, infermer del torn de nit, els grups van ballar, cantar, hi va haver un monòleg… van ser actuacions de nivell i algunes, molt divertides.

Quan van finalitzar, el públic va poder votar a la millor actuació i a la millor posada en escena. El grup guanyador d’ambdós reconeixements va ser ‘La Carrá’, per la qual cosa es va atorgar el premi a la millor actuació al segon grup amb més punts, que va ser ‘Four old boys’.

Anna Casanovas, responsable Comunicació Sagrat Cor

Les persones guanyadores del sorteig de regals dels proveïdors van ser la doctora Claudia Avella, psiquiatra del CSMIJ de Martorell; la doctora Pilar Muley, coordinadora dels serveis de salut mental de l’Hospital Sagrat Cor a Vilafranca del Penedès, i el doctor Santi Bernades, coordinador de l’Àrea Sociosanitària del Centre.

La vesprada va acabar amb la segona part del concert de TOI & MOI i amb l’entrega de premis del Cor Talent i d’un petit obsequi a tots els participants per part de la superiora i del director gerent de l’Hospital. En definitiva, va ser un acte emblemàtic, que segur que tindrà continuïtat amb properes edicions.