L’Hospital de Martorell celebra un acte de reconeixement als treballadors que es jubilen i als que compleixen 25 anys a la institució

2836
Premis fidelització Hospital Sant Joan de Déu
Premis fidelització Hospital Sant Joan de Déu

L’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell ha celebrat un acte de reconeixement als treballadors que s’han jubilat durant aquest any i als qui han complert 25 anys d’antiguitat a la institució. En total, han estat homenatjats cinc professionals jubilats i catorze professionals amb vint-i-cinc anys d’antiguitat.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell i president del Patronat de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu, ha agraït “la dedicació i el compromís” dels treballadors amb la institució. Un compromís, ha assenyalat, que ha estat “indispensable per a tirar endavant en els moments complicats”. En aquest sentit, Fonollosa s’ha mostrat “orgullós de tenir la institució hospitalària més antiga de Catalunya a Martorell” i ha apuntat que “som una institució que venim de lluny però anem més lluny i ens projectem al futur”, tal i com demostra aspectes com l’èxit de la casa de parts, una unitat pionera a Catalunya que ahir va acollir el primer part natural i respectat dins del sistema sanitari català.

A l’acte han assistit, Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell; el Dr. Manuel Álvarez, gerent de l’Hospital de Martorell; Núria Canal, regidora d’Ensenyament; Albert Fernàndez, regidor de Salut i Gent Gran i Carmen Simón, patrona de l’Hospital.