Festa del Roser. Concert de Van'D'Bolo (Fotografia: Grisphoto)
Foto: Grisphoto

L’oci nocturn podrà ampliar l’horari a partir de la mitjanit de dimecres a dijous, però només els espais a l’exterior i fins a les tres de la matinada. Així ho ha decidit el Procicat. Els locals d’oci tindran mitja hora per desallotjar els espais a partir de les tres de la matinada. La mascareta és obligatòria quan no es consumeixi i no es permet el ball.

La Generalitat informa que s’ha proposat un horitzó proper per poder obrir els espais interiors, amb la possibilitat de fer servir el certificat Covid, sempre que la situació epidemiològica ho permeti. Segons les patronals, aquesta data seria a partir del 15 d’octubre i es permetria fer servir la pista de ball amb un aforament limitat.

L’obertura es justifica per una millora en els indicadors sanitaris de la pandèmia, tot i que no s’arriben a alguns dels requisits marcats per Salut, com baixar del llindar dels 100 crítics a les UCI o arribar al 80% de la població vacunada.

La restauració també amplia horaris fins a la una de la matinada, amb mitja hora per desallotjar. Fins ara podien obrir fins a dos quarts d’una, tot i que es continua mantenint l’aforament de 10 persones a l’exterior i 6 a l’interior.