L’onzena Lliga de futbol sala de clubs socials clou a Martorell amb uns 200 participants

2335
Cloenda clubs socials
Cloenda clubs socials

Les Instal·lacions Esportives Municipals han estat l’escenari on la Lliga de futbol sala de clubs socials ha posat punt i final a la temporada 2016-2017. Setze equips, uns 200 jugadors, han pres part a la cloenda d’aquesta competició, on s’ha premiat els guanyadors de les dues lligues i s’ha reconegut els millors equips en algunes de les vessants del joc.

El Club Social Punt de Trobada de Martorell ha estat l’amfitrió de la darrera jornada de les lligues, en què hi participen conjunts formats per persones amb transtorns mentals i altres esportistes que han decidit prendre-hi part. En l’entrega de premis han assistit la regidora de Benestar Social i Joventut, Cristina Dalmau, la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera, i el president de la Federació Salut Mental de Catalunya, Israel Molinero. El porter del juvenil del FC Barcelona Lassa, el martorellenc Yeray Guardia, ha estat el padrí de la jornada.

Guanyador per partida doble

L’equip Pol Positiu ha estat el guanyador de la cloenda i de la lliga regular. En una final en què s’ha imposat a l’Elemental (la unió dels equips El turó i el Club Social Garraf), s’ha proclamat vencedor per partida doble. L’Elemental ha sigut el segon millor equip de la jornada, mentre que el Joia n’ha estat el tercer. A banda, també s’han repartit els premis als millors conjunts de cada lliga. En la Primera Divisió, el Pol Positiu ha estat el primer classificat, seguit pel Club Social Garraf i El Turó. El Pol Positiu, a més, ha estat el conjunt menys golejat d’aquesta competició i Rafael González, del CS Garraf, ha estat el màxim golejador.

En la Segona Divisió, el Portalet ha sigut el campió. L’Aixec 2 i el Club Social Polivalente han estat el segon i el tercer classificats, respectivament. El club martorellenc Punt de Trobada, de la seva banda, ha aconseguit el premi al conjunt menys golejat i Cristian, del Portalet, ha sigut el màxim anotador de la lliga regular.

El president de la Federació Salut Mental de Catalunya, Israel Molinero, ha destacat que la cloenda d’aquest matí ha estat “un èxit de participació, amb moltes ganes de tothom i amb exercicis d’inclusió molt bons, amb l’esperit d’inclusivitat que s’ha vist per part de tothom”. En aquest sentit, la regidora de Benestar Social i Joventut, Cristina Dalmau ha cpincidit amb Molinero. “Ha anat molt bé, Martorell té una característica, i és que és inclusiu, som un poble acollidor, i és un orgull poder haver acollit aquesta cloenda”, ha admès.

Per part de l’amfitrió, l’educador del Club Social Punt de Trobada, Roger Trilles, ha fet un “bon balanç” de la jornada. “Ha estat un matí festiu, ens ho hem passat bé i hem fet el que més ens agrada, que és jugar a futbol sala”, ha dit, tot recollint les opinions dels participants. La cloenda de l’onzena Lliga de clubs socials ha acabat amb un refrigeri per als jugadors i els seus acompanyants.