L’UBSA i el Platges de Mataró guanyen el XVI Torneig Cadet Preferent Vila de Martorell

872

El Pavelló Esportiu Municipal ha acollit, aquest matí de dissabte, la fase final del XVIè Torneig Vila de Martorell de bàsquet. Durant tres dies, 12 equips cadet preferent, en categoria masculina i femenina, han jugat aquesta competició clàssica nadalenca que organitza el Club Bàsquet Martorell. Els guanyadors han estat l’UBSA i el Platges de Mataró. L’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva, han participat en l’acte d’entrega dels trofeus.

Des del passat dijous 29 de desembre i fins avui dissabte, s’ha disputat el Torneig Cadet Preferent Vila de Martorell. En categoria masculina hi ha participat el CB L’Hospitalet, el CB Sant Josep, CB Cornellà, Unió Bàsquet Sant Adrià UBSA, UE Sant Cugat i el CBiUM. Pel que fa a la categoria femenina, hi ha pres part el Joventut de Badalona, Basket Almeda, CB Cornellà, Platges de Mataró, Joventut Les Corts i el CEJ L’Hospitalet.

Les finals les han disputat, en categoria femenina, el Bàsket Almeda i el Platges de Mataró, adjudicant-se el torneig l’equip mataroní “contra pronòstic ja que l’Almeda sortia com a favorit” comentava el president del CB Martorell, Miquel Fusalba. En categoria masculina, la final se l’han disputat el Manresa i l’UBSA, sent aquest darrer equip el guanyador del torneig.

El guardó a millor jugador del torneig ha recaigut sobre Àlex Escorigüela de l’UBSA i el de millor jugadora a Ona Fuentes del Platges de Mataró.

El Torneig Cadet Preferent Vila de Martorell “reuneix als millors equips en categoria preferent de bàsquet i és una competició totalment consolidada en aquestes dates nadalenques”, assegura Fusalba. Durant tres dies “es poden veure partits de gran qualitat i és un èxit, ja que els mateixos equips demanen per participar-hi”, afegeix el president de l’entitat.