Màgia, coreografies, malabars i bon rotllo al nou xou ‘Més que màgia’ del Mag Stigman

1175

El Mag Stigman presentarà dilluns, a les 18.30h, al Centre Cultural Més que màgia, un espectacle visual, dinàmic, entretingut, ple de nous efectes màgics i dansa moderna. Els espectadors podran participar al màxim en aquest xou, combinació d’il·lusionisme, ball i malabars, que garanteix bon rotllo i molta diversió per a tota la família, segons ha dit el propi mag Ignasi Steegman.

A ‘Més que màgia’, com el nom indica, no només trobem números de màgia. És una combinació de diferents disciplines.
Exacte. És un espectacle on, sobretot, busquem que la gent s’ho passi molt bé, genera bon rotllo. És molt dinàmic i, per aconseguir-ho, combinem la màgia amb efectes d’il·lusionisme, afegint coreografies i jocs malabars. Tot amenitzat amb música i amb la participació del públic.Stigman 2

És un espectacle únic on no només trobarem al Mag Stigman al escenari.
En aquest cas a Martorell vindrà la Lola, qui fa el típic personatge de la partener del mag de tota la vida. Durant l’època clàssica de la màgia, ficaven la noia en una caixa i li posaven espases, la feien aparèixer i levitar. Doncs tot això ho farem, però amb comèdia i molt de moviment.

És un espectacle per a tota la família?
Sí, totalment. El que més ens agrada és que vinguin nens a veure l’espectacle, però sobretot que vinguin acompanyats d’adults. És un espectacle dirigit al públic infantil, però hi ha molta complicitat i bromes amb doble sentit que estan dirigides al públic adult. M’agrada dir que és un espectacle molt divertit per veure’l nens, pares, tiets, amics…

A banda d’il·lusionista, és psicòleg, especialitzat en Psicologia Educativa. Ha presentat el curs ‘La màgia com a instrument terapèutic’ i està estudiant l’ús terapèutic de la màgia en nens amb dificultats d’aprenentatge i trastorns del dèficit d’atenció i hiperactivitat. Com pot ajudar la màgia?
Perquè treballa molts components, com per exemple, l’habilitat social de la comunicació, el saber expressar-se en públic i el parlar. Fer màgia els obliga a posar-se davant d’un petit públic. Que un nen amb problemes d’habilitat comunicativa s’hagi de posar davant d’una petita audiència i fer màgia, fa que desenvolupi moltes capacitats. Per altra banda, ha de treballar molt l’empatia, posar-se en el lloc de l’espectador, veure com entendrà l’efecte de màgia que farem, com s’ha de fer perquè no vegin el truc i que acabin creient en la màgia.