Marta Estébanez posa punt final com a presidenta del Club Hoquei Patins Martorell

512
Presentació Club Hoquei Patins Martorell
Presentació Club Hoquei Patins Martorell

Marta Estébanez, qui fins ara era la presidenta del Club Hoquei Patins Martorell, ha anunciat que ella i tota la junta directiva han deixat de dirigir el club després de vuit anys. El camí d’Estébanez al capdavant d’aquesta entitat ha arribat al final, després d’aconseguir traslladar els entrenaments a les Instal·lacions Esportives Municipals (IEM) i augmentar el nombre d’equips.

Dues de les fites importants durant el mandat d’Estébanez han estat “deixar la pista exterior de l’Escola Els Convents, on els equips grocs hi entrenaven, i desplaçar els entrenaments a les pistes de les IEM”. També créixer en nombre d’equips i arribar a comptar, des d’aquesta temporada, amb un conjunt de categoria sènior, “on els joves jugadors que han anat pujant des de la pedrera poden jugar quan fan el salt a l’edat adulta”, destaca Estébanez. En aquest sentit, el Club Hoquei Patins Martorell té actualment set equips.

Marta Estébanez, expresidenta Club Hoquei Martorell

El lligam d’Estábanez amb el club va començar arran que el seu fill s’interessés per l’hoquei, un camí on “vam egrescar algun altre pare, els quatre vam fer la junta directiva nova i vam fer néixer el nou club, abans es deia Penya Barcelonista d’hoquei”.

Marta Estébanez, expresidenta Club Hoquei Martorell

Sobre el seu balanç, creu que els ha quedat opendent enfortir la branca femenina: “ens hagués agradar haver estirat més el femení, tenim unes quantes noies i ens agradaria tenir un equip femení que anés creixent i arribés a sènior a Martorell”, ha dit.

Marta Estébanez, expresidenta Club Hoquei Martorell

Després de l’anunci de Marta Estébanez, el club es troba immers en el procés per escollir un nou president i una nova junta directiva.