La Xarxa inicia diumenge la programació trimestral de teatre amb ‘Miranius’

227

Aquest diumenge 22 de gener, La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell inicia la programació del primer trimestre de 2023 amb Miranius. Serà a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, a partir de les 12.00h. Per a la cita, ja es posaran a la venda els abonaments trimestrals, que serviran a petits i grans per assistir a tres representacions, entre gener i març.

El 2023 s’estrena per a La Xarxa amb la visita de la companyia De_paper, que organitza espectacles i projectes multidisciplinaris on barregen les noves tecnologies amb elements tan propers com el paper, els cartrons, les llibretes, la veu i els sons quotidians.

La seva proposta és Miranius, “és un espectacle musical il·lustrat, una obra que tracta sobre la coexistència de diverses espècies d’animals i l’espècies humana i les conseqüències que hi té la seva empremta”, tal i com destaca la responsable de comunicació de La Xarxa, Cristina Ramírez. Es tracta “d’un espectacle musical il·lustrat, amb cançons en directe que expliquen la història acompanyades d’escenografia i titelles, que recorden un gran àlbum”.

Cristina Ramírez, responsable de comunicació de La Xarxa

Grills, aranyes, abelles, ocells, talps i formigues comparteixen un tros de terra a la riba d’un riu, cadascuna amb el seu niu, cau o catau. Però un bon dia hi arriba una nova espècie: la humana. La nova habitant d’aquell espai és una pagesa que també hi fa el seu niu, amb una barraqueta de canya i fang. De vegades com a veïnes ben avingudes, i d’altres cops, no tant.

Amb el pas dels anys, la casa de la pagesa anirà creixent, i aquest fet plantejarà un conflicte, sobre com s’ho faran les bestioles per continuar vivint en aquell indret.

Miranius és l’aventura d’habitar el món. La història d’un paisatge on cada animal, cada arbre, cada pedra o cada meandre del riu hi té el seu encaix, i com si de peces d’un tàngram es tractés, amb cada moviment fan néixer noves figures, noves realitats.

Abonaments trimestrals i gratuïtat per alumnes de primer de Primària

Aquesta cita estrena l’abonament trimestral, que també inclourà els espectacles ‘Sota sola’ de Ka Teatre (diumenge 5 de febrer, 12.00h) i ‘Un vestit nou per a l’Emperador’ de la Cia La Pera Llimonera (diumenge 5 de març). Totes tres representacions es fan a les 12.00h a la Nau 2.

“El preu serà de 12 euros per a adults, 6 euros per a menors de 12 anys i gratuïts per a infants menors de 3”, afegeix Ramírez.

Cristina Ramírez, responsable de comunicació de La Xarxa

Amb el suport de l’Ajuntament de Martorell, enguany s’ofereix un abonament gratuït -per als tres espectacles- per a tots els alumnes de primer de Primària de les escoles de Martorell i un adult acompanyant. L’abonament s’ha de tramitar omplint el formulari al web de l’entitat, en el que cal facilitar una direcció de correu electrònic (on es rebran els codis de l’abonament i la informació dels espectacles); el nom i cognoms de l’infant i el nom de l’escola on cursa primer. Uns dies després de fer la subscripció, es rebran els codis de l’abonament al correu electrònic indicat.

Per limitacions en l’aforament, aquesta campanya serà vàlida per a les 100 primeres sol.licituds. La inscripció per a aquest formulari va iniciar-se el passat diumenge 15 de gener i es tancarà el diumenge 5 de febrer. per més informació, es pot contactar amb La Xarxa a través del correu electrònic xarxamartorell@gmail.com.