Martorell donarà la benvinguda al 2018 amb festa grossa

2030

La propera nit del 31 de desembre s’acomiada el 2017 i el programa Nadalem ofereix diverses propostes per donar la benvinguda al nou any que s’allargaran fins la matinada de l’1 de gener. La festa començarà, a les 23.30h, a la plaça de les Hores amb les campanades i seguirà al recinte firal de Ca n’Oliveras.

Des de mitja hora abans de la mitjanit, davant el rellotge de la plaça de les Hores hi haurà música i animació per a tota aquella gent que vulgui acomiadar el 2017 en la companyia d’altres martorellencs i martorellenques. Caldrà que els assistents portin els seus propis grans de raïm per poder participar en la cerimònia de les campanades, així com la indumentària festiva que considerin. Un speaker amenitzarà l’espera juntament amb la companyia Todozancos, que oferirà un espectacle de llums. Un cop tocades les dotze, la festa continuarà fins les 00.30h. Sergi Corral, regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, afirma que l’objectiu és que cada any augmenti el nombre de gent que decideix celebrar les campanades de manera conjunta amb els seus veïns.

Sergi Corral, regidor de Cultura

La Festa de Cap d’Any, que tindrà lloc a la Nau 2 de Ca n’Oliveras, arrencarà a les 01.00h. Rafa Martinez Dejotadeu serà el discjòquei encarregat de posar el fil musical a l’entrada d’any en una sessió on la música, les llums i l’animació seran protagonistes. L’entrada té un preu de 15€ a taquilla, una hora abans de l’espectacle, i inclou una copa de cava, una bossa de cotilló i una consumició del servei de bar. Els tiquets es poden adquirir per un preu de 12€ de manera anticipada fins a un dia abans de l’espectacle a la Llibreria Mió (c/ de Santacana, 12), WePlay (c/de Cervelló, 7) i a Ticketea.com. Aquesta festa està dirigida a persones majors de 18 anys.

Festa a El Progrés i l’Ateneu

El Centre Cultural i Recreatiu El Progrés també organitza una vetllada per acomiadar l’actual any i donar la benvinguda al 2018. Des de les 21.30h, hi haurà sopar, ball i cotilló de Cap d’Any i música a càrrec de l’Orquestra Blue Magnòlia. L’Ateneu de Martorell també organitza una Gran Revetlla de Cap d’Any a partir de les 01.00h i fins ben entrada la matinada del dilluns.

La pista de gel, tancada a la tarda

La celebració de Cap d’Any comportarà canvis en l’horari d’activitat a la pista de gel instal·lada a l’annexa del Pavelló Esportiu Municipal. De manera excepcional, aquesta estarà oberta el diumenge, 31 de desembre, de 10.00h a 14.00h, i romandrà tancada a la tarda.