La Penya Barcelonista celebra el Nadal amb un concert coral i la visita del patge reial

1093
Nadal a la Penya Barcelonista
Nadal a la Penya Barcelonista

El local social de la Penya Barcelonista de Martorell s’ha omplert aquest divendres de socis i simpatitzants per gaudir de la Festa de Nadal. La celebració ha comptat amb un concert de la Coral de Rosanes, la visita del patge reial Julius III, xocolata desfeta, coca i cava. Hi ha assistit l’alcalde Xavier Fonollosa, la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera, i la regidora de Benestar Social i Joventut, Cristina Dalmau.

El president de la Penya Barcelonista, Cisco Querol, ha aprofitat la festa per recordar que l’entitat compta, actualment, amb uns 350 socis i gaudeix de bona salut econòmica, però necessita rellevar i rejovenir la junta. Per aquest motiu, recentment, el president ha adreçat una carta als socis per demanar-los una major implicació, per tal d’evitar que la Penya sigui una entitat testimonial i passi a ser activa en la vida social martorellenca.

Cisco Querol, president Penya Barcelonista

Durant la vetllada, la Coral de Rosanes, dirigida per Alba Bohigas, ha cantat una selecció de nadales, entre les quals, Joia en el món, A Betlem me’n vull anar, El beneït, Lo arbre sant i Els cascavells. Aquest és el cinquè any que la formació musical ofereix un concert a la Penya per aquestes dates nadalenques. Bohigas ha remarcat que el repertori de la coral és molt variat però, de Santa Llúcia a Reis, les nadales prenen el protagonisme de les seves actuacions. La Coral de Rosanes compleix 14 anys de vida i està formada, exclusivament, per veus femenines. La propera actuació serà per Sant Jordi.

Alba Bohigas, directora Coral de Rosanes

Els infants han pogut saludar i lliurar les cartes al patge reial. Els assistents han degustat xocolata calenta, coca i una copa de cava, i han estat obsequiats amb una agenda de butxaca amb els colors blaugrana.