Martorell enceta les passejades per l’entorn natural de la campanya ‘A cent cap als cent’

424

Prop de 150 persones d’edat avançada van participar, aquest dimecres, en una passejada per l’entorn natural de Martorell en la primera sortida inclosa en el programa ‘A cent cap als cent’ que promou la Diputació de Barcelona. En la sortida hi va assistir la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Belén Leiva.

Una cinquantena de veïns de Martorell, inscrits en els grups d’activitat física gent gran del departament d’esports del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM). L’activitat forma part del programa ‘A cent cap als cent’ en el qual hi participen 47 grups de diferents poblacions arreu de Catalunya.

Aquest curs les poblacions integrants del grup d’intercanvi són de Martorell, Puig-reig, Masies de Voltregà i Sant Vicenç de Castellet.

Conèixer l’entorn natural de Martorell

Abans d’iniciar la sortida els participants van esmorzar a la plaça del pavelló esportiu municipal. El recorregut que van fer els participants va començar a la Torre del Clos seguint per les Roques de Matauet i les Mines de Plom. La sortida va acabar amb un dinar al Teatre d’El Progrés.

Tres monitors del del departament d’esports del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell van dirigir la sortida. Durant el primer semestre del 2016 aquest grup de martorellencs visitarà les poblacions de Puig-reig, Masies de Voltregà i Sant Vicenç de Castellet.