Martorell reunirà els millors entrenadors de l’Estat de futbol sala el 10 i 11 de juny

515

El Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol (FCF) organitza a Martorell un clínic que reunirà els millors entrenadors de l’Estat de futbol sala. Després de la suspensió a causa de la pandèmia el 2020, d’oferir un en format telemàtic el 2021, i de recuperar el format presencial el 2022, en aquesta nova edició s’ha apostat per un cartell de luxe, amb una formació completa de 10 entrenadors professionals, d’una psicòloga esportiva i d’un analista. En total, nou ponències i una taula rodona.

Coincidint amb la 12a Festa del Futbol Català i amb el nomenament de Martorell com a Ciutat Europea de l’Esport, arriba el Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala, que es durà a terme el 10 i 11 de juny de 2023. Les ponències teòriques es duran a terme a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural i les ponències pràctiques al Pavelló Esportiu Municipal.

El preu per a inscriure’s a la ponència és de 40€ euros per als afiliats al Comitè Tècnic d’Entrenadors o alumnes de l’Escola d’Entrenadors, o de 80 euros per als no afiliats i públic en general. Tots els assistents rebran un diploma acreditatiu de les hores lectives d’aquest Clínic d’Entrenadors com a formació contínua. Aquelles persones que ho desitgin es podran inscriure aquí.

Alguns dels ponents més destacats seran Jesús Velasco, tècnic del FC Barcelona, o José Lucas Mena “Ànec”, entrenador de l’Inter Movistar. També seran presents altres tècnics dels equips de la primera divisió espanyola de futbol sala.