Martorell serà l’escenari de la segona jornada de Lliga de Natació Adaptada

776
CN Martorell
CN Martorell

Les instal·lacions del Complex Esportiu Esportiu La Vila acollliran aquets dissabte la segona jornada de Lliga de Natació Adaptada que promou la Federació d’Esport Adaptat de Catalunya. El Club Natació Martorell serà l’amfitrió d’aquesta jornada i aportarà dos nedadors de natació adaptada i uns 25 de natació convencional.

El club martorellenc innova en aquesta jornada, fent participar els esportistes de natació convencional i obrint la competició a tot el club, des de la categoria aleví fins a l’absoluta. Giovanny Tunari i Pol Sallent seran els martorellencs que prenguin part dins de la modalitat de natació adaptada. A banda, uns 25 nedadors de natació convencional també nedaran en aquetsa jornada, el que, segons explica la responsable de la secció de natació del Club Natació Martorell, Irina Barceló, ajudarà a crear companyonia entre els esportistes.

Dos nedadors martorellencs

Sallent ja va ser present a la primera jornada, que va tenir lloc el mes de novembre a les instal·lacions del Club Natació Mataró, però Tunari debutarà a casa en nedar la segona jornada, i participarà a les proves de 100 metres lliures, els 50 metres esquena, els 200 metres lliures i els 50 metres braça. Pol Sallent nedarà els 100 i 400 metres lliures, els 50 metres esquena i els 100 metres papallona.

Barceló destaca el caracter innovador de la jornada en unir els dos tipus de natació i destaca la vessant inclusiva en preparar aquesta jornada.

Irina Barceló, responsable secció natació CN Martorell

La jornada començarà a les 16.00h al Complex Esportiu La Vila i es preveu la participació d’entre 30 i 50 nedadors de diferents clubs d’arreu del país. A partir de les 14.30h, els nedadors seran a la piscina martorellenca per iniciar les seves rutines d’escalfament.